intrare_elcoDEVIZELE COMPANIEI:

Performanta prin calitate
Respecta mediul inconjurator!
Munceste in siguranta!

S.C. “ELECTROCONSTRUCTIA ELCO” S.A. Botosani este o companie specializata pe lucrari de constructii speciale in domeniul transportului si distributiei energiei electrice precum si a instalatiilor electrice interioare pentru orice fel de cosntructii.

Din anul 1994 suntem organizati in societate cu capital integral privat romanesc, in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.

In  prezent compania este  condusa de   un  administrator   unic  ce a desemnat   un  grup managerial  integrat de  proiectare, executie, tehnic, economic si de  control  ce coordoneaza activitatea  unui  colectiv  tanar, cu ajutorul  caruia  au fost  realizate  cu succes  lucrari de  proiectare si de constructii – montaj din  domeniul  electric.

Societatea isi are sediul in Botosani, str. Manolesti Deal  nr. 4, cod 700013,  unde detine un  teren   in  suprafata  de 6.568 mp  unde  este  organizata  activitatea de  baza , tot aici fiindamplasate  si atelierele, depozitele, magaziile, rampele, parcarile, etc, necesare  unei  bune desfasurari a activitatii.


Structura organizatorica, baza tehnico materiala:

Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul de activitate, infiintati prin reorganizarea sistemului energetic national, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania si Comunitatea Europeana, la momentul actual suntem situati pe un loc de frunte, in ierarhia companiilor nationale de profil.

In ultimele doua decenii compania a avut o evolutie mediu ascendenta in ceea ce priveste volumul de afaceri, profitabilitatea, complexitatea si diversitatea lucrarilor executate, dotarea tehnologica, selectarea pregatirea si atestarea personalului, certificarea si testarea firmei de catre diferite organisme nationale si internationale.

Compania dispune de forta economica si tehnica de a se pune la dispozitia clientilor si partenerilor nostri pentru lucrari de complexitate ridicata.